Syarikat

SS EASY MOBILE (002029927-D) adalah merupakan syarikat yang mengendalikan server topup autoreload melalui Android Apps, Telegram, SMS & Hangouts yang diberi nama Topup Easyreload.

 

Produk utamanya ialah flexireload (topup) prepaid Maxis, Celcom, Digi, Umobile & iTalk dan lain-lain lagi..  SS EASY MOBILE adalah milik Bumiputera yang diterajui oleh saudara Muhamad Suhairi (Pengurus) yang menjalankan perniagaan di LOT 22784, TINGKAT 1, KAMPUNG GONG DATUK, 21030 KUALA TERENGGANU.

 

Kini tahun 2020, saya baru sahaja membeli sebuah lagi rumah Banglo hasil perniagaan sistem topup & bil ini.

 

Ramai yang anggap bisnes topup & bil ni tiada untung. Tapi sebenarnya untung sangat banyak jika buat dengan betul-betul.

 

Macam mana boleh beli rumah ni kalau anda rasa & nampak untung sangat sedikit. 

 

Kalau untung 6.2% dan jual topup RM10, baru untung RM0.62

 

Macam mana mampu beli rumah tu?

 

Itu kalau anda jual sendiri. Tetapi kebanyakkan kami sarankan kepada semua agen untuk manfaatkan semua kelebihan yang anda dalam perniagaan topup & bil ni.

 

Antaranya:

  • UNTUNG JUAL TOPUP & BAYAR BIL.
  • UNTUNG DAFTARKAN ORANG LAIN.
  • KOMISEN BILA DAFTARKAN ORANG LAIN.
  • KOMISEN DARI TRANSAKSI ORANG LAIN.

Saya hanya TARGET kepada 3 perkara sahaja & tidak jual topup & bayar bil.

 

  1. Saya hanya cari orang guna sistem ni.

  2. Ajar diorang buat transaksi.

  3. Diorang topup dapat komisen.

  4. Setiap kali diorang buat transaksi, saya pun dapat komisen.

 

Jika anda tanya pakej apa yang sesuai untuk anda dapat pendapatan seperti ini, saya jawab “PAKEJ DEALER” sebab anda boleh dapat komisen dari UNLIMITED LEVEL.

 

Maksudnya kalau bukan anda yang daftarkan agen tersebut, anda masih akan dapat komisen dari transaksi diorang.

 

JOM TENGOK PENERANGAN MELALUI VIDEO DI BAWAH